Vermeiren Carpo scootmobiel

scootmobiel-oosterhout
Vermeiren Carpo scootmobiel

De Vermeiren Carpo Scootmobielen bepalen al jaren de norm op het gebied van comfort en rijgedrag.
Staan bekend om hun betrouwbaarheid en hoge comfort en dat alles met een zeer modern design.

Het merk Vermeiren staat ook niet voor niets in de Top van de scootmobielmerken. Vooral met de Carpo scootmobiel heeft Vermeiren een groot succes en daarom zijn wij zeer blij dat Scootmobiel-comfortabel.nl dealer is geworden van Vermeiren scootmobielen.

Tip: De Scootmobiel Carpo 3 Ltd is de beste en nieuwste scootmobiel van Vermeiren. Bij dit model is zeer veel aandacht besteed aan functinaliteit, comfort en stabiliteit.

Met deze Carpo 3-wiel scooter kunt u een hoge snelheid bereiken en tevens een afstand rijden van maar liefst 45 kilometer. De Carpo scootmobiel  heeft een fraai uiterlijk.

De scooter beschikt over een eenvoudig instelbare stoel en heeft wegklapbare armsteunen. De stoel is geheel draaibaar.
De Vermeiren scootmobiel Carpo is uitgerust met een zeer overzichtelijke bediening en beschikt over een goede vering aan zowel de voor en achter wielen. Hij staat hoog boven de grond waardoor onregelmatige oppervlakten makkelijk kunnen worden bereden en de scooter met gemak over drempels kan. Hij is dus bij uitstek geschikt voor gebruikers die houden van goede buitenritten.

Tip: de Carpo 2 scootmobiel nu leverbaar als 20Km/h uitvoering in combinatie met de beste vering die u kunt wensen.

De Vermeiren carpo scootmobiel Carpo 2 beschikt over een eenvoudig instelbare stoel en heeft wegklapbare armsteunen. De stoel is geheel draaibaar.
De Vermeiren scootmobiel Carpo 2 is uitgerust met een zeer overzichtelijke bediening en beschikt over een goede vering aan zowel de voor en achter wielen. Hij staat hoog boven de grond waardoor onregelmatige oppervlakten makkelijk kunnen worden bereden en de scooter met gemak over drempels kan. Hij is dus bij uitstek geschikt voor gebruikers die houden van goede buitenritten.