Trophy Scootmobiel

scootmobiel-oosterhout
Trophy scootmobiel

Wanneer u opzoek bent naar maximaal comfort, flexibiliteit of snelheid, dan er is altijd een Handicare Trophy scootmobiel die bij u past om heerlijk rond te toeren in Oosterhout en omstreken. De Handicare trophy scootmobielen zijn geschikt voor zowel in huis als erbuiten. Daarnaast zijn er diverse opties en accessoires leverbaar, om de Handicare Trophy scootmobiel nog meer naar uw wens te maken, denk hierbij aan extra grote accu’s voor een nog grotere actieradius, rollatorhouder een stokhouder of bijvoorbeeld een luxe trolleytas.

De Trophy scootmobiel bepaald al jaren de norm op het gebied van comfort en rijgedrag. Handicare staat bekend om hun betrouwbaarheid, zeer hoge comfort en dat samen met een zeer modern design.  Wist u dat de Trophy 6 scootmobiel tegenwoordig in moderne kleuren te verkrijgen zijn?

trophy-6-scootmobielen

 

Voordelen van de Trophy scootmobiel

Maximaal comfort

De unieke Trophy scootmobiel vering zorgt in combinatie met zeer lichte bediening en optimale individuele instelbaarheid voor maximaal comfort.  Volledig instelbaar, de scooter kan geheel op de behoeften en rijstijl van de gebruiker afgestemd worden. Opties zoals cruise control, gecombineerd hand/voetbediening en intelligente gaswissel ontlasten de bestuurder maximaal. Optimaal rijplezier, ook voor mensen met pijnklachten, reuma of een beperkte handfunctie.

De ultieme comfort scootmobiel

We begrijpen dat voor veel scootergebruikers comfort pure noodzaak is. En dat is precies waarom de Trophy scootmobiel een uniek veersysteem met ergonomische en zeer lichte bediening combineert. Dit garandeert ultiem rijcomfort.

Waar u ook heen gaat, deze kwaliteitsscootmobiel van topniveau brengt u er comfortabel en veilig naar toe.

Perfect rijgedrag

De Trophy scootmobiel is krachtig en stabiel, maar ook uiterst wendbaar door de compacte uitvoering en licht stuurgedrag. Stuurt als een auto. Verkrijgbaar in 3- en 4-wieluitvoering.

Hoog uitrustingsniveau

De Trophy scootmobiel is standaard zeer compleet uitgevoerd. Daarnaast heeft het nog een ruim assortiment aan accessoires, inclusief uitgebreide opbergmogelijkheden. Voor nog meer comfort biedt de Trophy ook diverse zitopties en beensteunen.

Betrouwbaar kwaliteitsproduct

De Trophy scootmobiel staat voor kwaliteit en veiligheid. Het is eenvoudig om beide handen aan het stuur te houden. Maar je rijdt net zo gemakkelijk en veilig wanneer je enkel één hand kunt gebruiken. Een betrouwbare accu-indicatiemeter en dagteller geven een veilig gevoel.

tr6-3.ashx tr6-4.ashx

Trophy 6 - 3 wiel scootmobiel

Trophy 6 – 3 wiel

Trophy 6 - 4 wiel scootmobiel

Trophy 6 – 4 wiel