Afikim Breeze Scootmobiel

scootmobiel-oosterhout

Afikim Breeze scootmobiel

Een comfortabele rit met de geur van de herfst, dit kan ook gezellig met z’n tweeën met de dubbele zitting. Aan bescherming van de zon en regen is ook gedacht met de comfort overkapping. Een grote afgesloten box is ook verkrijgbaar op de Afikim breeze scootmobiel bijvoorbeeld voor het meenemen van al uw boodschappen.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende scherpe offerte, of maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit, zodat u zelf het comfort kunt ervaren van deze krachtige Afikim Breeze scootmobiel!

Kenmerken van de Afikim Breeze scootmobielen

  • Krachtige 1300 Watt motor
  • Actieradius t/m 50km
  • Meeste beenruimte
  • LED verlichting
  • Stabiel & comfortabel
  • Winnaar Red Dot Design Award

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele kwaliteits-scootmobiel met een mooi design? Dan zoekt u een scootmobiel van Afikim. Een Afikim Breeze scootmobiel zal volledig aan uw wensen voldoen. De Breeze scootmobiels zijn voorzien van geavanceerde hoogwaardige technologie en van alle gemakken voorzien.

De Scootmobiel Afikim Breeze is volledig geveerd en voorzien van schokdempers zowel voor als achter. De luxe zitting is volledig instelbaar voor optimaal comfort. Dat maakt de Afikim Breeze scootmobiel tot een ideale scootmobiel voor in de stad én daarbuiten.

De Afikim Breeze scootmobielen worden geleverd inclusief één jaar gratis pechhulp-abonnement en één jaar WA-verzekering.

Bij Scootmobiel Oosterhout staat de Afikim Breeze scootmobiel hoog ik het vaandel, deze robuuste scootmobiel leent zich uitermate voor elk terrein of u nu een rit door de stad maakt of heerlijk door de bossen wilt rijden de Afikim Breeze scootmobiel staat zijn mannetje.

Elke wiel is onafhankelijk geveerd bij de Scootmobiel Afikim Breeze dit komt het comfort en stabiliteit zeer ten goede dit samen met de stevige bouw van de scootmobiel en het schokabsorberende stalen frame maken de Afikim Breeze scootmobiel voor wat deze is, een kwaliteit scootmobiel met een modern design.

 

afikim breeze scootmobiel

afikim breeze scootmobiel S4