Garantie

scootmobiel-oosterhout
Garantie

Hieronder vindt u een nadere toelichting op de garantie op scootmobielen:
U geniet van garantie en service aan huis.

Beperkte garantie van 2 jaar
De structurele componenten: het platform, de vork, de stoelbevestiging en de lasnaden.
De aandrijflijn: het differentieel, de motor en de remmen. (merk afhankelijk

Beperkte garantie van een jaar
Uw scootmobiel is volledig gegarandeerd voor twaalf (12) maanden van de datum van aankoop tegen materiaal- en fabricagefouten. Deze garantie vermindert uw rechten niet, maar breidt ze uit. Alle electronische onderdelen, zoals het controlesysteem en de batterij-opladers, hebben een (1) jaar garantie. Het onderhoud aan deze onderdelen moet uitgevoerd worden door uw dealer of door de scootmobiel fabrikant erkende dealer, zoniet vervalt uw garantie (merk afhankelijk).

Niet onder garantie 
Deze garantie geldt niet voor zaken die misschien vervangen moeten worden door normaal gebruik (banden, riemen, lampen, vinyl, plastiek, motor borstels, zekeringen, en accu’s), of door schade aan dit product door misbruik of ongeluk waarvoor de scootmobiel fabrikant of de agent van de fabrikant niet voor verantwoordelijk kan worden gehouden. Deze garantie telt niet voor arbeid of oproep.

Garantie op accu’s 
Accu’s zijn voor zes of twaalf (6 of 12) maanden gegarandeerd door de producent. Het langzame verslechten van de prestaties van de batterijen omdat ze leeg werden opgeslagen, of voor lange tijd in koude omstandigheden werden opgeslagen, of omdat ze door zwaar gebruik verslijten, is niet in deze garantie inbegrepen.